Πορεία υπέρ των καταλήψεων! το Σάββατο 22/10 στις 12.00 στην περιφέρεια

(Περιγραφή εικόνας:
Αφίσα για κάλεσμα σε πορέια υπέρ των καταλήψεων. Το φόντο είναι πράσινο με μάυρο πλαίσιο στο οποίο είναι γραμμένα τα συνθήματα: Όλα είναι δικά μας γιατί όλα είναι κλεμμένα, κατάληψη σε βίλες και εγκαταλελειμένα/ 10-100-1000 καταλήψεις ενάντια σ’ ένα κόσμο οργανωμένης σήψης/ Η αντιβίωση κατάληψη θα μείνει, τη φλόγα που ανάψαμε κανένας δε τη σβίνει/ Στις καταλήψεις ανθίζει ό,τι φοβάστε. Ανάμεσα στα συνθήματα υπάρχουν καταληψιόσημα και αλφάδια.
Στη μέση της αφίσας στο πάνω κομμάτι της γράφει με μεγάλα μάυρα γράμματα ΠΟΡΕΙΑ υπέρ των καταλήψεων και ακολουθεί το κάλεσμα για το Σάββατο. Απο κάτω υπάρχουν έξι σκίτσα, και καθένα από αυτά συνοδεύεται απο μία λεζάντα.
Στο πρώτο σκίτσο είναι ζωγραφισμένος ένας άνθρωπος στο σκοτάδι. Φωτίζεται μόνο το μισό του πρόσωπο απο τη φλόγα ενός κεριού. Η λεζάντα γράφει: Γιατί το ρεύμα και το νερό είναι κοινωνικά αγαθά.
Στο δεύτερο σκίτσο είναι ζωγραφισμένος ένας άνθρωπος που κρατάει έναν δίκο και μια σφουγγαρίστρα. Φαίνεται στρεσαρισμένος, και τα ποτήρια που υπάρχουν πάνω στο δίσκο είναι έτοιμα να πέσουν. Η λεζάντα γράφει: Γιατί βαρέθηκα να πληρώνω νοίκι.
Στο τρίτο σκίτσο είναι ζωγραφισμένος ένας άνθρωπος με μοϊκάνα, ο οποίος κρατάει μια ηλεκτρική κιθάρα και φωνάζει. Η λεζάντα γράφει: Γιατί η μουσική βιομηχανία είναι σκατά.
Στο τέταρτο σκίτσο είναι ζωγραφισμένος ένας άνθρωπος με αφάνα μαλλί, ο οποίος φοράει μπλούζα με το λεσβιακό σύμβολο που γράφει “No terfs in our turfs”. Η λεζάντα γράφει: Γιατί εδώ νιώθω ασφάλεια.
Στο πέμπτο σκίτσο είναι ζωγραφισμένος ένας άνθρωπος με μαντήλι που καλύπτει τα μαλλιά του. Η λεζάντα γράφει: Γιατί δε θέλω να ζω σε φυλακή.
Στο έκτο σκίτσο είναι ζωγραφισμένος ένας άνθρωπος με κουκούλα και μάσκα δακρυγώνου, ο οποίος στο ένα χέρι κρατάει ένα γυάλινο μπουκάλι από το οποίο εξέχει η άκρη ενός μαντηλιού, και στο άλλο χέρι έναν αναμμένο αναπτήρα. Η λεζάντα γράφει: Γιατί είμαστε γεμάτα οργή.
Στο κάτω κομμάτι τις αφίσας, σε μάυρο πλαίσιο είναι γραμμένο:
Ο κόσμος της εξουσίας δε μας χωράει, η εξουσία δε χωράει στις καταλήψεις. Αλληλεγγύη στις καταλήψεις που δέχονται επίθεση!
Δίπλα είναι το logo των γενεθλίων της Αντιβίωσης το οποίο είναι πράσινο και γράφει: 14 χρόνια κατάληψη αντιβίωση, και το σήμα της κατάληψης, το οποίο είναι ένα καταληψιόσημο “ενωμένο” με ένα αλφάδι.
Τέλος περιγραφής εικόνας).